Altijd inclusief transport binnen NL/BE/DE/FR

Producten van de hoogste Europese kwaliteit

Eigen productie- en montagedienst

Efficiënte Magazijninrichting voor Horeca Groothandel

Continental Rack is verheugd om het succesvolle project van magazijninrichting voor een vooraanstaande Horeca groothandel in Berkel en Rodenrijs te delen.

  • Efficiënte Magazijninrichting
  • Handige toegang voor klanten in de showroom
  • Veilige en efficiënte opslagomgeving
Vrijblijvende offerte aanvragen Bekijk onze producten
project horeca groothandel banner

Efficiënte Magazijninrichting voor Horeca Groothandel in Berkel en Rodenrijs door Continental Rack

Continental Rack is verheugd om het succesvolle project van magazijninrichting voor een vooraanstaande Horeca groothandel in Berkel en Rodenrijs te delen. Met een oppervlakte van 200m² hebben we een geoptimaliseerde ruimte gecreëerd die voldoet aan de specifieke behoeften van de klant.

Bij dit project stond functionaliteit centraal, waarbij we een entresolvloer hebben geplaatst met een hoogte van 3.50 meter. Deze vloer is uitgerust met twee trappen, balustrades en opzetplaatsen voor pallets, waardoor een efficiënte indeling van de beschikbare ruimte mogelijk is. De entresolvloer biedt niet alleen extra opslagcapaciteit, maar fungeert ook als een handige toegang voor klanten in de showroom.

Een belangrijk kenmerk van onze magazijninrichting is het gebruik van palletstellingen met een indrukwekkende draagkracht van 1200kg per niveau. Deze palletstellingen zijn onderworpen aan strenge normen en zijn grondig gekeurd door onze keuringsdienst, wat de veiligheid en betrouwbaarheid van de opslagoplossing waarborgt.

De onderste verdieping van de entresolvloer is voorzien van palletstellingen, wat een gestructureerde opslag van producten mogelijk maakt. Elk niveau is ontworpen om 1200kg te dragen, waardoor een veilige en efficiënte opslagomgeving ontstaat die voldoet aan de hoogste normen.

Bovenop de vloer hebben we een algemene opslagruimte gecreëerd voor pallets, waardoor de toegankelijkheid en efficiëntie van het magazijn verder worden verbeterd. Daarnaast hebben we ook een vloer geplaatst in de showroom, waardoor klanten gemakkelijk toegang hebben tot een uitgebreid assortiment showroommateriaal.

Dit project is niet alleen een blijk van onze expertise in magazijninrichting, maar benadrukt ook onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid. Bij Continental Rack streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan de eisen van de klant, maar ook aan de hoogste normen in de branche.

Meer informatie over onze opslagsystemen?

Continental Rack is uw totaalleverancier voor de magazijnen. Voor alle vormen van opslag en voor elk soort product hebben wij een oplossing. Veel producten kunnen uit voorraad geleverd worden

Michael Brandt
Directeur Nederland
rack logo

Waarom je voor Continental Rack moet kiezen

Meer dan 30 jaar ervaring

Continental Rack Nederland is al ruim 30 jaar actief in het vinden van op maat gemaakte oplossingen voor magazijninrichtingen, evenals voor winkel- en kantoorinrichtingen.

Producten uit voorraad leverbaar

Continental Rack Nederland biedt een uitgebreid assortiment aan producten dat direct uit voorraad leverbaar is. Onze voorraadproducten zijn snel beschikbaar.

Eigen montagedienst

Onze monteurs zijn niet alleen opgeleid in de technische aspecten van de montage, maar ook in veiligheidsprocedures en -protocollen. Dit stelt ons in staat om installaties uit te voeren met de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid.

Eigen transport

Ons toegewijde transportteam zorgt ervoor dat uw bestelling veilig en op tijd op de door u opgegeven locatie wordt afgeleverd.

Producten van hoogste kwaliteit

Ons bedrijf zet zich in om magazijninrichting oplossingen te leveren die voldoen aan strenge normen voor duurzaamheid, functionaliteit en betrouwbaarheid.

Ontzorging van A to Z

Continental Rack Nederland staat garant voor een volledige ontzorging, van het allereerste contact tot aan de aflevering van uw magazijninrichting.

Gerelateerde projecten

Meer informatie over onze opslagsystemen?

Continental Rack is de totaalleverancier voor uw magazijn. Voor alle vormen van opslag en voor elk soort product hebben wij een oplossing. Veel producten kunnen uit voorraad geleverd worden.

Michael Brandt
Directeur Nederland