Altijd inclusief transport binnen NL/BE/DE/FR

Producten van de hoogste Europese kwaliteit

Eigen productie- en montagedienst

Efficiënte realisatie van entresolvloer voor e-commerce bedrijf

Recentelijk hebben wij als Continental Rack een indrukwekkend project in Zuid-Holland tot stand gebracht.

  • Innovatieve oplossing
  • Optimaal gebruik van de ruimte
  • Veiligheid en duurzaamheid op de lange termijn
Vrijblijvende offerte aanvragen Bekijk onze producten
project e commerce bedrijf banner continental rack

Efficiënte realisatie van entresolvloer door Continental Rack voor e-commerce bedrijf in Zuid-Holland

Recentelijk hebben wij als Continental Rack een indrukwekkend project in Zuid-Holland tot stand gebracht. We hebben een entresolvloer van 400m2 en met een draagvermogen van 500 kg/m² geïnstalleerd voor een vooraanstaand e-commerce bedrijf. Deze entresolvloer, met een hoogte van 3 meter, diende als een innovatieve oplossing om de beschikbare ruimte optimaal te benutten.

Een opmerkelijk aspect van dit project was het multifunctionele karakter van de entresolvloer. Bovenop de vloer hebben we een kantoorruimte gecreëerd, terwijl de ruimte eronder diende als een efficiënte opslagfaciliteit. Dit resulteerde in een slim ontwerp waarbij de klant geen kostbare ruimte verloor, maar in plaats daarvan profiteerde van een dubbel functioneel gebruik van de beschikbare oppervlakte.

Wat dit project echt onderscheidde, was de snelheid en efficiëntie waarmee we het hebben uitgevoerd. Na het akkoord op de offerte hebben we alle werkzaamheden binnen slechts 4 weken voltooid, wat getuigt van onze uitmuntende planning en projectmanagement. De daadwerkelijke installatie van de entresolvloer nam zelfs maar enkele dagen in beslag, wat de minimale verstoring van de bedrijfsactiviteiten van de klant aantoonde.

Onze keuze voor een entresolvloer met een draagvermogen van 500 kg/m² bleek perfect geschikt voor het beoogde gebruik van het platform. Deze solide constructie biedt niet alleen voldoende draagkracht voor zowel kantoorruimte als opslag, maar waarborgt ook de veiligheid en duurzaamheid op de lange termijn.

Al met al is dit project een succesvol voorbeeld van ons doordachte ontwerp, snelle uitvoering en klantgerichte oplossingen. De samenwerking tussen het e-commerce bedrijf en ons team heeft geleid tot een efficiënte en functionele ruimte, waardoor het bedrijf optimaal kan profiteren van zijn beschikbare faciliteiten.

Meer informatie over onze opslagsystemen?

Continental Rack is uw totaalleverancier voor de magazijnen. Voor alle vormen van opslag en voor elk soort product hebben wij een oplossing. Veel producten kunnen uit voorraad geleverd worden

Michael Brandt
Directeur Nederland
rack logo

Waarom je voor Continental Rack moet kiezen

Meer dan 30 jaar ervaring

Continental Rack Nederland is al ruim 30 jaar actief in het vinden van op maat gemaakte oplossingen voor magazijninrichtingen, evenals voor winkel- en kantoorinrichtingen.

Producten uit voorraad leverbaar

Continental Rack Nederland biedt een uitgebreid assortiment aan producten dat direct uit voorraad leverbaar is. Onze voorraadproducten zijn snel beschikbaar.

Eigen montagedienst

Onze monteurs zijn niet alleen opgeleid in de technische aspecten van de montage, maar ook in veiligheidsprocedures en -protocollen. Dit stelt ons in staat om installaties uit te voeren met de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid.

Eigen transport

Ons toegewijde transportteam zorgt ervoor dat uw bestelling veilig en op tijd op de door u opgegeven locatie wordt afgeleverd.

Producten van hoogste kwaliteit

Ons bedrijf zet zich in om magazijninrichting oplossingen te leveren die voldoen aan strenge normen voor duurzaamheid, functionaliteit en betrouwbaarheid.

Ontzorging van A to Z

Continental Rack Nederland staat garant voor een volledige ontzorging, van het allereerste contact tot aan de aflevering van uw magazijninrichting.

Gerelateerde projecten

Meer informatie over onze opslagsystemen?

Continental Rack is de totaalleverancier voor uw magazijn. Voor alle vormen van opslag en voor elk soort product hebben wij een oplossing. Veel producten kunnen uit voorraad geleverd worden.

Michael Brandt
Directeur Nederland