Altijd inclusief transport binnen NL/BE/DE/FR

Producten van de hoogste Europese kwaliteit

Eigen productie- en montagedienst

Implementeren van palletstellingen om de efficiëntie te vergroten.

Met trots delen we het succesverhaal van ons recent uitgevoerde project in Zeeland.

  • Aangepaste Oplossingen
  • Ruimte-efficiëntie
  • Veiligheid en Duurzaamheid
Vrijblijvende offerte aanvragen Bekijk onze producten
project groothandel continental rack

Implementeren van geavanceerde palletstellingen om de opslagefficiëntie te vergroten.

Met trots delen we het succesverhaal van ons recent uitgevoerde project in Zeeland, waar we een magazijn hebben ingericht voor een vooraanstaande groothandelklant. Onze focus lag op het implementeren van geavanceerde palletstellingen om de opslagefficiëntie te vergroten en de logistieke processen te optimaliseren.

Aangepaste Oplossingen
Dit project benadrukte onze kracht in het bieden van op maat gemaakte oplossingen. Ons ervaren team heeft het magazijnontwerp afgestemd op de specifieke behoeften van onze klant, waardoor we een perfecte balans hebben bereikt tussen opslagcapaciteit en operationele efficiëntie.

Ruimte-efficiëntie
Door gebruik te maken van geavanceerde palletstellingen hebben we niet alleen de beschikbare ruimte gemaximaliseerd, maar ook gezorgd voor een gestroomlijnde indeling. Dit heeft geresulteerd in een vlotte doorstroming van goederen en een aanzienlijke vermindering van de ophaaltijd.

Veiligheid en Duurzaamheid
Veiligheid staat bij ons voorop. Het geïmplementeerde palletstellingontwerp voldeed aan de hoogste veiligheidsnormen, wat een veilige werkomgeving garandeerde. Daarnaast hebben we duurzame materialen gebruikt, wat heeft bijgedragen aan een lange levensduur van de oplossingen.

Flexibiliteit in Ontwerp
Het succes van dit project ligt ook in de flexibiliteit van het ontwerp. De palletstellingen zijn ontworpen om aanpasbaar te zijn aan de veranderende behoeften van het bedrijf, waardoor de klant gemakkelijk kan inspelen op toekomstige wijzigingen in voorraadniveaus en uitbreidingsplannen.

We zijn verheugd dat we hebben bijgedragen aan het optimaliseren van de logistieke processen van onze gewaardeerde klant in Zeeland. Dit succesvolle project bevestigt onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Meer informatie over onze opslagsystemen?

Continental Rack is uw totaalleverancier voor de magazijnen. Voor alle vormen van opslag en voor elk soort product hebben wij een oplossing. Veel producten kunnen uit voorraad geleverd worden

Michael Brandt
Directeur Nederland
rack logo

Waarom je voor Continental Rack moet kiezen

Meer dan 30 jaar ervaring

Continental Rack Nederland is al ruim 30 jaar actief in het vinden van op maat gemaakte oplossingen voor magazijninrichtingen, evenals voor winkel- en kantoorinrichtingen.

Producten uit voorraad leverbaar

Continental Rack Nederland biedt een uitgebreid assortiment aan producten dat direct uit voorraad leverbaar is. Onze voorraadproducten zijn snel beschikbaar.

Eigen montagedienst

Onze monteurs zijn niet alleen opgeleid in de technische aspecten van de montage, maar ook in veiligheidsprocedures en -protocollen. Dit stelt ons in staat om installaties uit te voeren met de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid.

Eigen transport

Ons toegewijde transportteam zorgt ervoor dat uw bestelling veilig en op tijd op de door u opgegeven locatie wordt afgeleverd.

Producten van hoogste kwaliteit

Ons bedrijf zet zich in om magazijninrichting oplossingen te leveren die voldoen aan strenge normen voor duurzaamheid, functionaliteit en betrouwbaarheid.

Ontzorging van A to Z

Continental Rack Nederland staat garant voor een volledige ontzorging, van het allereerste contact tot aan de aflevering van uw magazijninrichting.

Gerelateerde projecten

Meer informatie over onze opslagsystemen?

Continental Rack is de totaalleverancier voor uw magazijn. Voor alle vormen van opslag en voor elk soort product hebben wij een oplossing. Veel producten kunnen uit voorraad geleverd worden.

Michael Brandt
Directeur Nederland