Entresolvloeren

Entresolvloer – tussenverdieping – tussenvloer – etagebouw – magazijnverdieping

 

Een entresolvloer, ook wel tussenvloer of magazijnverdieping genoemd, dient om meer opslagcapaciteit te creëren of zelfs te verdubbelen! Door de jarenlange ervaring en een productie van meer dan 100 vloeren per jaar, is Continental Rack uw perfecte partner om u te begeleiden met deze maatoplossing. Nadat een adviseur u heeft bezocht om uw afmetingen en wensen te bepalen, maakt hij een tekening en een passende, vrijblijvende offerte voor u, zodat de vloer tot op de centimeter nauwkeurig aan uw wensen voldoet. Doordat Continental Rack meer dan 30 jaar ervaring heeft, is de “Knowhow” volop aanwezig. Hierdoor profiteert u van het beste eindresultaat met de beste kwaliteit tegen de beste prijzen.

entresolvloer entresolvloeren randstad

 

 

 

 

 

 

Door het plaatsen van een tussenverdieping zorgen wij voor een efficiënte inrichting van uw magazijn. Onze tussenvloeren zijn steeds zelfdragend en eenvoudig demonteerbaar,  en als u wilt, kunt u de entresolvloer gewoon meenemen. 

Als fabrikant hebben wij de keuze uit meer dan 26 verschillende profielen waarmee uw tussenvloer gerealiseerd kan worden. Door de juiste keuze voor de tussenverdieping in uw specifieke situatie, vinden wij voor u steeds de voordeligste en meest efficiënte magazijnverdieping.

HPIM0729 (Large)verdieping laten plaatsen

Binnen enkele weken na de opmeting, wordt de entresolvloer geleverd en (indien gewenst) door ons eigen personeel gemonteerd. Aan ervaring geen gebrek, onze montagediensten plaatsen samen jaarlijks ca. 25.000m² entresolvloer door het gehele land.

De entresol vloer wordt bovenaan afgewerkt met een houten beplating met een hoge densiteit. Deze plaat wordt aan de onderkant voorzien van een witte coating, deze afwerking zorgt voor een betere lichtweerkaatsing onder de etagevloer. Waar nodig voorzien we een balustrade met een hoogte van 1100mm. deze kan eventueel gedeeltelijk uitneembaar of verschuifbaar zijn.

Het draagvermogen van onze vloeren varieert tussen de 250kg/m² en 1000kg/m². Overspanningen tot 9 à 10m zijn voor Continental Rack geen probleem.

Contacteer ons voor meer informatie over onze entresolvloeren en plateaus.

Neem nu direct contact op

Wij leveren entresolvloeren door heel Europa en de fabricage en maatwerk in ons eigen werkplaats plaatsvindt, geeft dit ons voordeel dat wij schaalvoordelen hebben tijdens de productie. Op deze manier hebben wij de mogelijkheid een entresol vloer uitermate scherp aan te bieden. Een etage platform laten realiseren door ons heeft de juiste prijs en kwaliteitsverhouding!

Plate-forme-independante-1_300_400_95

Op plaatsen waar bijvoorbeeld de hoogte van uw magazijn niet benut wordt, kan een enkele etagevloer of dubbele tussenvloer uitkomst bieden. Een kantine, kantoor of werkruimte kan op aanvraag eenvoudig onder of boven uw magazijn geplaatst worden, eventueel door middel van scheidingswanden en/of plafondsystemen. En mocht u later toch verhuizen, dan kunt u uw tussenvloer uiteraard gewoon opnieuw gebruiken.

Onze tussenvloeren zijn leverbaar in iedere gewenste hoogte en de draagvermogens variëren doorgaans van 250 tot 1000 kg/m2. Ook voor maatwerk en beduidend hogere draagvermogens is onze werkvoorbereiding u graag van dienst.

Alle gewenste of noodzakelijke accessoires en uitbreidingen voor uw platform / plateau zoals een balustrade, trappen, kantel- en schuifhekken worden geleverd met afwerking in RAL-kleur naar keuze.

Optioneel zijn vloerplaten met slijtvaste toplaag, staanderbeschermers, scheidingswanden, valbeveiligingen. Uw platform is volledig in te richten naar uw specifieke situatie en uw wensen, zodat de tussen verdieping maximaal benut zal worden.

rode vloer

GISTELHOF 001

HPIM0728 (Large)

 

 

 

 

 

Onze adviseurs komen gratis en vrijblijvend langs om de locatie en mogelijkheden om een platform te creëren  te bekijken en advies op maat te verlenen op gebied van etagebouw en uw complete magazijn indeling.

Contacteer ons voor advies hoe uw tussenverdieping ingericht kan worden. 

Neem nu direct contact op

Al 15.000 klanten gingen u voor..